Elektrotehnika

Gostujuće predavanje struč. spec. Matea Čobanova

 
Slika Lada Reić
Gostujuće predavanje struč. spec. Matea Čobanova
napisao/la Lada Reić - Tuesday, 7. December 2021., 15:17
 

Pozivamo Vas da u petak (10.12) sudjelujete na gostujućem predavanju struč. spec. Matea Čobanova koji će se održati na temu „Blender i A-Frame: Izrada 3D modela i webVR".

Teorijski dio predavanja će se održati u učionici KOP_I_005 (stara zgrada) s početkom u 10:00 sati te je obavezan za sve studente specijalističkog diplomskog stručnog studija Elektrotehnike koji imaju predmet specijalističke prakse ove akademske godine, dok je za studente preddiplomskog stručnog studija Elektroenergetike i Elektronike koji imaju stručnu prakse ove akademske godine opcionalan.

Nakon predavanja će se održati i laboratorijske vježbe (praktični dio) u laboratoriju KOP_II_P13 u trajanju od 12:00 - 16:00 gdje će se imati priliku usvojiti korisna znanja koristeći Blender i Visual Studio Code. Ovaj dio predavanja je opcionalan za sve prethodno navedene studente.

U slučaju da ste zainteresirani prisustvovati na praktičnom dijelu predavanja, molimo Vas da nas pravovremeno obavijestite na mail proje@oss.unist.hr s obzirom na to da je broj mjesta ograničen.

Događaj je organiziran u sklopu projekta "Unaprjeđenje i provedba stručne prakse na Sveučilišnom odjelu za stručne studije", UP.03.1.1.04.0052, te će biti održan uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera.