ZAJEDNIČKE OBAVIJESTI

Nastavna aktivnost

 
Slika Goran Ćorluka
Nastavna aktivnost
napisao/la Goran Ćorluka - Sunday, 7. November 2021., 16:42
 

Poštovani studenti,

 

 

obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i nove epidemiološke mjere s danom 08.11.20121. do daljnjeg primjenjivati ćemo modificirane oblike nastavnog procesa na pojedinim predmetima kakao bismo  slijedili smjernice maksimalnog broja sudionika na nastavnoj aktivnosti od 50 te obavezanog razmak između osoba od 1,5 metara.

 

Shodno tome, molim da na dnevnoj bazi pratite Moodle stranice predmeta na kojima ste upisani. Za pojedine predmete trebati će unijeti svoju najavu nazočnosti na nastavi zaključno s 20:00h na dan prije dana održavanja nastave. Isključivo studenti koji su prijavili svoju nazočnost na nastavi mogu pristupiti istoj.

 

Uz navedeno obavezno je pridržavanja epidemioloških mjera za vrijeme trajanja nastave koje uključuju da studenti pri ulazu u prostore Odjela obvezno trebaju pravilno nositi zaštitnu masku za lice kao i za vrijeme trajanja nastave. Nadalje, potrebo je držati fizičku udaljenost od 1,5 metara između studenata.  

 

Apeliramo na vaše odgovorno ponašanje u prostorima i učionicama Odjela kako bismo i dalje nastavu na našem Odjelu mogli održavati u fizičkoj formi.

 

 dr. sc. Goran Ćorluka, viši predavač

Zamjenk pročelnika za nastavu i međunarodnu suradnju