ZAJEDNIČKE OBAVIJESTI

Korisnički podaci za pristup mailu

 
Picture of Mirko Lovričević
Korisnički podaci za pristup mailu
by Mirko Lovričević - Friday, 3 April 2020, 6:27 PM
 

Poštovane studentice i studenti,

svi vi koji iz nekog razloga nemate svoje korisničke podatke za pristup službenoj mail adresi Odjela, javite mi se obavezno putem poruke u sustavu Moodle. Razlog je taj što se mogućnost prijave na sustav Moodle uzima kao dokaz identiteta. Stoga ćemo zahtjeve za nove lozinke za službeni mail koji su upućeni s privatnih mail adresa ignorirati.

 

 

Picture of Ante Teskera
Re: Korisnički podaci za pristup mailu
by Ante Teskera - Monday, 6 April 2020, 4:56 PM
 

Pozdrav, možete li nam dati uputstva kome se i kako javiti preko poruke u moodle sustavu jer je nekima to novitet. Puno hvala

Picture of Zvonimir Katić
Re: Korisnički podaci za pristup mailu
by Zvonimir Katić - Monday, 6 April 2020, 7:27 PM
 

S pretpostavkom da si se prijavia na moodle u gornjem desnom kantunu imaš ikonu za poruke i kad otvoriš taj izbornik odabereš nova poruka. Tada na lijevoj strani imaš izbornik gdje moš pretraživat sve korisnike moodla ili jednostavno upišeš u vrhu ime kome želiš poslat poruku. Pretpostavljam da se sad želiš javit autoru obavijesti - Mirko Lovričević.

Picture of Mirko Lovričević
Re: Korisnički podaci za pristup mailu
by Mirko Lovričević - Monday, 6 April 2020, 8:26 PM
 

Poštovani kolega Katiću,

preduhitrili ste me, zahvaljujem na uputama koje ste napisali.

Da, potrebno je javiti se meni osobno porukom, ali ne u odgovoru na ovu obavijest koja je, samo usput rečeno, vidljiva svima. Ponavljam, upit za lozinke od službenog maila primamo isključivo putem sustava Moodle.