ZAJEDNIČKE OBAVIJESTI

Rad Odjela za stručne studije

 
Slika Lada Reić
Rad Odjela za stručne studije
napisao/la Lada Reić - Thursday, 26. March 2020., 08:31
 

Sukladno naputcima Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite od ponedjeljka, 23. ožujka 2020. godine pa do daljnje obavijesti, Sveučilišni odjel za stručne studije ZATVOREN je svim danima osim utorkom, kada će raditi prema prilagođenom radnom vremenu.

U razdoblju do 19. travnja 2020. godine:

  • nastava na svim razinama studija izvodi se kao nastava na daljinu preko Moodle platforme; sve obavijesti kao i nastavni materijali za pojedine kolegije bit će dostupni preko tog sustava.
  • svi nastavnici će biti dostupni studentima putem službenih adresa Odjela te na druge načine, u skladu s dogovorom (telefonski, konferencijski pozivi, i sl.). Studenti su u obvezi koristiti službenu e-mail adresu Odjela.
  • studentska služba će tijekom čitavog razdoblja biti dostupna putem e-mail adrese referada@oss.unist.hr i na broj telefona voditeljice Studentske službe Anite Blažević 091/3344 137 svakim radnim danom od 10:00-12.00 sati. Svaki utorak Studentska služba će biti otvorena za neposredan rad sa studentima u periodu od 10:00-12.00 sati.
  • ukoliko imate tehničkih problema u korištenju informatičkih usluga Odjela, možete se obratiti našoj informatičkoj službi svakim radnim danom od 08.00-16.00 sati putem elektroničke pošte na adresu it_sluzba@oss.unist.hr.
  • sve ostale službe također su dostupne od ponedjeljka do petka u radnom vremenu (od 08.00-16.00) putem službenih adresa elektroničke pošte (objavljene na mrežnim stranicama Odjela).